Le a le tele o le aofaiga sili o benzoate sodium?

Sodium benzoate ua lautele faaaoga i le gaosiga o meaai e pei o le faasaoina o meaai meaai. I le taimi nei, o le faafitauli o le faaopoopo ma preservatives i meaai o se faafitauli e totogi tagata gauai faapitoa i. O le a le aofaiga o benzoate sodium? Afai o le aofaiga o benzoate sodium i le meaai e sili atu le tulaga faatonuina, o le a ai ona leaga i le tino o le tagata? Sei ou faailoa atu ai o loo i lalo.

faaopoopo meaai

Ina ia faamautinoa le faaaogaina saogalemu aʻiaʻi o faaopoopo meaai, ni tulafono faatonutonu saolele atunuu i le lalolagi atoa i luga o le faaaogaina, tulaga ma le faaaogaina aupito maualuga o le faaopoopo eseese meaai, i le noatia i tulafono ma tulafono faatonutonu. Faava o malo aloaia faailoilo saogalemu faʻaopoopoga meaai e LD, 50GRAS ma ADI, LD (isumu, tuufofoga) o se faailoga taatele le faamasinoina o le saogalemu o faaopoopo meaai, ma o le iloiloga toxicological muamua o so o se faʻaopoopoga meaai. O se tasi tulaga faasino upu matuitui le suega toxicity, o le tele o le LD, o le pito i lalo o le toxicity ma le maualuga o le saogalemu o le meaai. E tusa ai ma le toxicity faavasegaina o le Standard Iloiloga Toxicology le Saogalemu o Taumafa (1994) o le Matagaluega o le Soifua Maloloina, sodium benzoate Auai i le vasega moni lē oona.
O GRAS a saogalemu faailoga mo le US FDA e iloilo faaopoopo meaai. E tusa ai ma tulafono faatonutonu FDA, acid benzoic (FDA, §? 184,1021, 2000) ua faavasegaina o se faʻaopoopoga meaai saogalemu aloaia faalauaitele (GRAS). ADI (Taliaina? I Aso Taitasi? Intakes) o le aofaiga o milikalama i kilogram o le tino mamafa i le aso e faapea ua faatagaina e le tino o le tagata e ave. Ua faamaoti mai i le taua i le FAO / O (1994) ma le aofaiga o sodium benzoate o 0.2-1 g / kg. O le umi e pei ona faaaogaina e tusa ai ma le aofaiga o le tulaga faatonuina o le atunuu, o le a leai se faafitauli i le saogalemu.
E tusa ai ma le tulafono faatonutonu US FAO, e mafai ona faaaogaina benzoate sodium e anapogi aisā laau iʻa, fillets iʻa, ma iʻa oloa fatuālavai, ae o mea e 'ai oloa e le o aofia ai i totonu o le lio o le faaaogaina. I le faaopoopo atu, i atunuu ua faatagaina benzoate sodium, e le fautuaina nei faaopoopo e lua e pei preservatives mo oloa aano o manu. O le faamoemoega o le faaopoopoina preservatives meaai e faaleleia ai le tulaga lelei o meaai, ona faaopoopo le ola fata, faafaigofie ai le faagasologa ma faasaoina meaai. E faatagaina ma le saogalemu e faaopoopo benzoate sodium e tusa ai ma le ituaiga ma le aofaiga o faaaogaina faamaoti mai e le setete.

Shijiazhuang Co. vailaau Standard, specializes Kamupani i le tuuina atu ma le auina atu i fafo o le sodium benzoate, o le a tatou tuuina atu oloa maualuga le tulaga lelei ma le auauna atu e sili ona lelei. Afio mai tagata e faaaogāina auaunaga e feutagai.


taimi Post: Aug-31-2018
WhatsApp Online talatalanoaga!