Supply of cyanuric acid(CA) manufacturers and suppliers | Standard

Suplai asam cyanuric (CA)

Pondok Description:

Info tambahan

Packaging: 25kg/bag, 1mt/bag 50kg/durm

Productivity: 500 MT/Month

Merk: std

Transportasi: Samudra, Lahan

Place of Origin: china

Kamampuhan Suplai: 500 MT / Bulan

Certificate: SGS

HS Code: 29336100

Port: Qingdao,Tianjin


jéntré produk

Tags produk

Info tambahan

Bungkusan:  25kg / kantong, 1mt / kantong 50kg / durm

Produktivitas:  500 MT / Bulan

Brand:  STD

Transportasi:  Samudra, Land

Tempat Asal:  Cina

Suplai Kamampuhan:  500 MT / Bulan

Sertipikat:  SGS

Kode HS:  29336100

Port:  Qingdao, Tianjin

Panjelasan Produk

Cyanuric asam mangrupa organik Kimia.It nyaéta kristal bodas, euweuh bauan, rasa pait, sarta hygroscopic. Éta leyur dina cai panas, alkohol panas, piridin, asam hidroklorat jeung asam sulfat tanpa dékomposisi, sarta ogé leyur dina natrium hidroksida na leyuran kalium hidroksida, leyur na alkohol tiis; éter; acetone; bénzéna na chloroform. Racun sedeng jeung irritant.

Ngaran produk: Cyanuric asam, Isocyanuric asam, Cyanuric asam

Ngaran kimia: 2,4,6-trihydroxy-1,3,5-triazine

Rumus molekul: C3H3N3O3
molekular Beurat: 129,1
CAS No: 108-80-5

 

Cyanuric asam Dipaké di sintésis turunan klorinasi, asam trichloroisocyanuric; natrium diklorida atawa kalium;

pikeun sintésis asam cyanuric - formaldehida résin; résin epoxy; antioksidan; cet; elém; péstisida herbicide; Metal inhibitor sianida korosi; polimér modifier, jsb.; pikeun ngahasilkeun halotetrazine narkoba. Pabrik sianida klorida, cet, cet, uyah, lipid; utamana dipaké pikeun sintésis agén anyar pemutihan, antioksidan, coatings cet, herbisida tatanén, jeung logam sianida inhibitor korosi bisa dipaké pikeun kolam renang klorin penstabil, Sterilization, decontamination; ogé bisa dipaké langsung pikeun nilon, Saike, ngaduruk jeung kosmétik aditif

asam cyanuric

 

asam cyanuric

 

Cyanuric asam spésifikasi:

barang Bubuk Granualr
purity ≥98.5% ≥98.0%
Moistue ≤0.5% ≤5.0%
PH (1% cai soluable) ≥3.8 ≥3.8
résidu ignition ≤0.1% ≤0.1%
cyanuramide ≤0.5%
Fe ≤35ppm
sulfat ≤0.5%
Granularity 80 bolong 10-30mesh

Klasifikasi produk: Kimia organik

Pilari idéal asam Cyanuric pikeun Kolam kolam renang Sterilization Produsén & supplier? Simkuring boga Pilihan lega di harga hébat pikeun mantuan anjeun meunang kreatif. Sakabéh asam Cyanuric keur New ngabodaskeun anu kualitas dijamin. Kami Cina Asal Factory tina asam Cyanuric pikeun cet. Upami Anjeun gaduh patarosan wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Categories produk: Kimia organik

Gambar produk
  • Suplai asam cyanuric (CA)

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!