• OCTADECYL AMINE 98% TEXTILE AUXILIARY GRADE
  • OCTADECYL AMINE 98% TEXTILE AUXILIARY GRADE
  • 斯坦德BANNER

Produk Nyokot Up

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.

kami kapercayaan

Urang istimewa, sakabéh, jaga teh details.used kualitas baku bahan .just hoyong masihan anjeun barang leuwih hadé.

ngeunaan Company

kami grup komprehensif bahan kimia dahareun eusi aditif, feed aditif, treatment.Sodium cai fluorosilicate, Highsoundless cracking Agen (expansive mortir) klorida .MAGNESIUM

A produsén spesialis tina Food aditif, Gebang aditif leuwih ti 20 taun. produk urang geus diékspor ka AS, Brazil, Chili, Newzealand, Australia, Kroasia, Sénégal, Vietnam jsb,

dahareun aditif (Monosodium glutamat, Hayam Bouillon)

Kami geus dua departemen fermentasi, make tinggi aci kualitas jagong salaku bahan baku, ngaliwatan fermenting, decolorizing, crystallzing, dipigawé saperti glutamat Monosodium rupa urang, di jurusan Hayam bungbu, urang make hayam bubuk alam, gaul jeung uyah, minyak palm, rasa enhancers , gajih sayur, msg, jsb, dipigawé saperti bouillon hayam manggihan urang

feed aditif

parusahaan urang nganggo prestasi dina panalungtikan ilmiah ti universitas, digabungkeun jeung kaunggulan bahan baku lokal (domba peujit), dihasilkeun bubuk protéin kulit goldbeater urang (garing solubles porcine /DPS).our eusi DPS leuwih ti 70% péptida leutik, euyeub dina unsur renik, asam Muti-amino  cocog pikeun tatanén ngora, luhur-grade amimals akuatik

perlakuan cai 

Urang dihasilkeun asam cyanuric, sodium dichloroisocyanurate, utama asam trichloroiminocyanuric dipaké pikeun di kolam renang, 1-hidroksi Ethylidene-1,1-Diphosphonic asam salaku inhibitor korosi.

kontak Us

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!