Supply industrial grade paraformaldehyde white powder manufacturers and suppliers | Standard

Industri sumber bahan paraformaldehyde bubuk putih

Katrangan singkat:

Info tambahan

Packaging: 25kg/bag,50kg/bag

Productivity: 500MT/Month

Merek: std

Transportasi: Samudra, Lahan

Papan Asal: China

Supply Ability: 500MT/Month

Certificate: SGS

HS Code: 29126000

Port: Qingdao


Detail produk

Tags Product

Info dhasar

Bentuk:  powdery

Standard bahan:  Industrial bahan

Info tambahan

Packaging:  25kg / tas, 50kg / tas

Produktivitas:  500MT / Wulan

Brand:  STD

Transportasi:  Samudra, Land

Panggonan Asal:  China

Sumber Kabisan:  500MT / Wulan

Certificate:  SGS

Kode HS:  29126000

Port:  Qingdao

Description Product

paraformaldehyde

Product pitepangan

Paraformaldehyde punika kebakar kristal putih wêdakakêna karo ambu ora enak formaldehida. Telat ing banyu panas lan emit formaldehida, alon telat ing banyu kadhemen, telat ing solusi logam karbonat alkali lan alkali caustic, larut ing alkohol lan eter, Polymer dhuwur iku bisa larut ing banyu. Reaksi formaldehida-kaya bisa kelakon, kayata chloromethylation, tatanan acetal karo alcohols, lan kaya. Kanggo resins tiron, adhesives, Pharmaceuticals, bactericides, insektisida, disinfektan, lan sapiturute

Cas No.: 30525-89-4

Bobot molekul: 90,08
Formula Molekuler: (CH 2O) n

 

paraformaldehyde (9)

paraformaldehyde (7)

 

 

 

Paraformaldehyde Spedification:

item

STANDARD

Cotent

96%

klorida

0,005 %

sulphate

0,02%

heavy metal(minangka Pb)

0,003%

Fe

0.01 %

katon

Putih utawa silt cahya kuning

turahan kontak

0,5%

Paraformaldehyde Dianggo:

1, industri. Kanggo resins tiron, adhesives, kemul lan industri.
2, tetanèn. Kanggo produksi herbisida: glyphosate, alachlor, butachlor, acetochlor, clomazone lan ing.
Kanggo produksi obat omo: methotrexate, phorate, tricyclazole, triadimefon, katun wool, lan nitrone alkohol.
Kanggo tanduran wutah aturan: glyphosate.
3, medicine. Kang digunakake kanggo disinfection saka distrik, sandhangan lan sprei.
4, bahan organik. Kanggo preparation saka pentaerythritol, trimethylolpropane, gliserol, asam acrylic, metil acrylate, asam methacrylic, N-hydroxymethyl acrylamide lan kaya.

Kategori Product: Organic Chemicals

 

Nggolek becik Supply Industrial Grade Paraformaldehyde Produsen & Supplier? We kudu pilihan saka sudhut ing prices gedhe kanggo mbantu Creative. Kabeh Industrial Grade Paraformaldehyde Putih Powder kualitas dijamin. We are China Asal pabrik saka Paraformaldehyde lan formaldehida. Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Kategori Product: Chemicals Organic

Images Product
  • Industri sumber bahan paraformaldehyde bubuk putih

  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!