• OCTADECYL AMINE 98% TEXTILE AUXILIARY GRADE
  • OCTADECYL AMINE 98% TEXTILE AUXILIARY GRADE
  • 斯坦德BANNER

Products Pick Up

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

kita yakin

We beluk, sakabèhé, Care ing details.used kualitas mentahan bahan .pas arep menehi barang liyane sing luwih apik.

About Company

kita klompok lengkap kimia pangan isi tambahan, feed aditif, treatment.Sodium banyu fluorosilicate, Highsoundless gawe Agent (expansive mortar) klorida .MAGNESIUM

A Produsèn spesialis saka Food aditif, Feed aditif luwih saka 20 taun. produk kita wis diekspor kanggo Amerika Serikat, Brazil, Chile, NewZealand, Australia, Kroasia, Senegal, Vietnam etc,

pangan aditif (monosodium Glutamate, Chicken Bouillon)

Kita loro departemen fermentasi, nggunakake dhuwur pati kualitas jagung minangka bahan mentahan, liwat fermentasi, decolorizing, crystallzing, rampung minangka glutamat monosodium nggoleki kita, ing departemen Chicken Seasoning, digunakake pitik wêdakakêna alam, nyampur karo uyah, lenga sawit, roso Enhancers , lemak sayur-sayuran, msg, etc, rampung minangka bouillon pitik golek kita

feed aditif

perusahaan kita nggunakake prestasi ing penelitian ilmiah saka universitas, digabungake karo kaluwihan saka bahan baku lokal (wedhus usus), diprodhuksi wêdakakêna protein kulit goldbeater kang (Coconut solubles porcine /DPS).our isi DPS luwih saka 70% zat kimia cilik, sugih ing tilak unsur, asam muti-amino  cocok kanggo ternak enom, dhuwur-bahan amimals toya

perawatan banyu 

We mroduksi asam cyanuric, sodium dichloroisocyanurate, utama asam trichloroiminocyanuric digunakake kanggo ing kolam renang, 1-hidroksi Ethylidene-1,1-Diphosphonic asam minangka inhibitor karat.

Contact Us

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!