Anti-soluble foam extinguishing agent 6% S/AR manufacturers and suppliers | Standard

Anti-telat umpluk Extinguishing agen 6% S / AR

Katrangan singkat:

Info tambahan

Packaging: 200kg/durm

Productivity: 500 MT/Month

Merek: std

Transportasi: Samudra, Lahan

Place of Origin: china

Kemampuan Suplai: 500 MT / Wulan

Certificate: SGS

HS Code: 38130010

Port: Qingdao


Detail produk

Tags Product

Info tambahan

Packaging:  200kg / durm

Produktivitas:  500 MT / Wulan

Brand:  STD

Transportasi:  Samudra, Land

Panggonan Asal:  China

Sumber Kabisan:  500 MT / Wulan

Certificate:  SGS

Kode HS:  38130010

Port:  Qingdao

Description Product

Anti-telat umpluk Extinguishing agen 6% S / AR

Jinis 6% saka anti-telat umpluk Fire Agent Extinguishing punika lingkungan loropaken Highly efisiensin geni Extinguishing agen. Sawijining ciri sing umpluk kawangun bisa mbentuk film protèktif ing permukaan bahan bakar cair polar, lan film bisa nglindhungi umpluk ndhuwur saka kang rusak lan kanthi mangkono duwé peran saka Extinguishing geni. Iku ora mung bisa Pengarang ing kutub geni bahan bakar cair, nanging uga Pengarang ing geni bahan bakar lenga. Prodhuk extinguishes ing ⅢC tingkat Extinguishing geni geni solvent nonpolar lan geni ARⅠB Extinguishing geni solvent. Dadi wis alam multi-fungsi.

agen umpluk Extinguishing (2)

Panggil Standard Executive: GB15308-2006 " geni umpluk Extinguishing agen "

project

pratondho Technical

njaba

tempel cahya kuning

Babagan (20 ), g / cm3

1.01-1.10

PH (20 )

6-9.5

Anti-pembekuan, leleh kinerja

Ora stratification katon lan beda-beda

F luidity

Aliran luwih saka solusi referensi standar

foaming kaping

Sing soko saka eigenvalue ora luwih saka 1.0 utawa ora luwih saka ing eigenvalue 20%

25% wektu got .min

Soko saka nilai karakteristik ora luwih saka 20%

E xtinguishing wektu (aseton), min

3

Anti-kobong wektu (aseton), min

10

Extinguishing wektu (120 # lenga solvent), min

Kuwat cast 3, alon cast 5

Anti-kobong wektu (120 # lenga solvent), min

Alon release 10

Titik beku,

Ing eigenvalue - 4 º

Suhu operasi,

titik beku +5 ~ 40

Agen geni Extinguishing bisa digunakake ing macem-macem sistem geni Extinguishing foaming kurang-lan banyu seger dening 6:94 aspek umpluk nyawiji geni. Digunakake digunakake ing tetanduran kimia ingkang ageng, tetanduran serat kimia, perusahaan lenga, geni produk kimia mining lan wilayah liyane saka pangayoman. Produk iki stabil, non-beracun, non-korosif, kayata splashed menyang mata utawa kulit, wisuh karo banyu.

agen solusi Simpenan geni-Extinguishing iki kudu disimpen ing suhu sekitar ngisor 45 ° C lan ing ndhuwur suhu layanan minimal sawijining. Prodhuk nutup lan disimpen ing lingkungan ndhuwur kanggo periode rong taun.

Nggolek Whitening becik Extinguishing Agent Produsen & Supplier? We kudu pilihan saka sudhut ing prices gedhe kanggo mbantu Creative. Kabeh Whitening Anti-telat Extinguishing Agent kualitas dijamin. We are China Asal pabrik saka Jinis Whitening Extinguishing Agents. Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Kategori Product: firefighting Powder

Images Product
  • Anti-telat umpluk Extinguishing agen 6% S / AR

  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!