Aký je rozdiel medzi kuracím podstaty a MSG?

Mnoho ľudí si myslí, že MSG je chemická syntéza látok, a to nielen bez živín, pravidelná konzumácia môže tiež byť škodlivé pre telo. Kurča podstatou je iný, je vyrobený z kuracieho mäsa, ako hlavnej suroviny, a to nielen výživné, ale aj bezpečné. V skutočnosti, kuracie esencií a MSG nie je veľký rozdiel. Poďme sa pozrieť na to, čo je medzi nimi rozdiel.

MSG

MSG je najmä prostredníctvom ryža, kukurica a iných potravín alebo melasy, použitím mikrobiálnych spôsobov fermentácie odvodené. Jeho hlavnou zložkou je glutamát sodný, čo je jedna z aminokyselín a hlavnou zložkou proteínu.

kuracie esencia

Kuracie podstata je založená na MSG pridá chemická korenie z vzhľadom k chuti nukleotidu s kuracím, tak, že kuracie mäso. Kuracie esencia obsahuje nielen glutamát sodný, ale tiež obsahuje celú radu aminokyselín, je to aj k zvýšeniu chuti do jedla ľudí, ale tiež poskytovať niektoré výživa domáce korenie

Shijiazhuang Štandardné Chemicals Co., Ltd sa špecializuje na výrobu a vývoz potravinárskych prídavných látok, dáme vám vysoko kvalitné produkty a vynikajúce služby. Vítame zákazníkov vyjednávať.


Čas: máj-28-2015
WhatsApp Online chat!