Натриум dichloroisocyanurate базен дезинфекција производи

Со доаѓањето на летото, луѓето да се чувствуваат се повеќе и повеќе во топлина и многу луѓе избираат да се разладат во базенот. Како можеме да се гарантира квалитетот на базен? Натриум dichloroisocyanurate е добар базен дезинфекција производ.

третман на вода chemicals1
Натриум dichloroisocyanurate е широк спектар, дезинфекција висока ефикасност и стерилизација производ кој се користи во многу области. Особено во базените, натриум dichloroisocyanurate се користи како средство за дезинфекција, и има силни перформанси и е лесен за употреба. препорачувам.
Натриум dichloroisocyanurate се користи во базени за ефикасно да го убие различни видови на бактерии, габи и квасец. Во исто време, тој исто така има ефект на брзо сузбивање и убивање на различни видови на алги.
Натриум dichloroisocyanurate се користи во базени полека да се ослободи hypochlorous киселина, денатурира бактериски протеини, промена на пропустливост мембрана, се меша со физиолошки и биохемиски процеси на системот на ензим, и влијаат на процесот на синтеза на ДНК, што резултира со брза смрт на патогени бактерии .
Базен дезинфекција производи, изберете Shijiazhuang Стандардна натриум dichloroisocyanurate, е мудар избор.

Shijiazhuang Стандардна хемикалии копродукции, Ltd специјализирана за производство и извоз на хемикалии за третман на вода, ние ќе ви даде висок квалитет и одлична услуга. Добредојдовте на клиентите да преговара.


Време на мислењето: Јуни-11-2018
WhatsApp Онлајн Chat!