markedet for diethyloxalat (C6H10O4) fra 2019 til 2027

Diethyloxalat(C6H10O4) omtales også som oxalsyrediethylester, etandisyre, diethylethandioat og andre. Det er en hvid fast forbindelse syntetiseret af kulilte og ethanol. Det er lidt tættere end vand og er uopløseligt i vand. Diethyloxalat er tilgængelig i pulverform og flydende form. Det er en farveløs, giftig forbindelse med en karakteristisk lugt. Det har betydelige anvendelser i forskellige slutbrugerindustrier, såsom farmaceutiske produkter, landbrug og kosmetik. Forbindelsen anvendes hovedsageligt som råmateriale eller mellemprodukt ved fremstilling af phenobarbital og adskillige farvestoffer; det bruges også som opløsningsmiddel til naturlige og syntetiske harpikser samt i nitrocelluloselakker og forskellige kemiske synteseprocesser. Yderligere bruges det som et kemisk mellemprodukt i syntesen af ​​aktive farmaceutiske ingredienser. Diethyloxalat bruges også som et omkostningseffektivt additiv baseret i de farvefølsomme solceller.

Diethyloxalat bruges til fremstilling af landbrugskemikalier såsom pesticider, fungicider og herbicider. Udviklingen i landbrugspraksis har ført til en stigning i produktionen af ​​agrokemikalier, og dette har ført til udvidelsen af ​​diethyloxalatmarkedet. Den eksplosive vækst i befolkningstilvæksten, der fører til større efterspørgsel efter fødevarer, stigende teknologiske fremskridt i landbrugsindustrien, begrænset tilgængelighed af agerjord og fremskridt inden for planteavl og forvaltningsekspertise er faktorerne, der fører til den øgede brug af agrokemikalier.

markedet blev vurderet til 521,23 millioner USD i 2019 og forventes at nå 891,93 millioner USD i 2027; det forventes at vokse med en CAGR på 7,0% fra 2019 til 2027.


Indlægstid: 26-jan-2021
WhatsApp Online Chat!