Hva er bruken av kobber sulfat i landbruket?

Kobbersulfat, også kjent som Bluestone blå eller nevus, er en uorganiske kjemikalier som fremstilles ved den kjemiske reaksjon av forskjellige kobberforbindelser med svovelsyre. Det har i hovedsak følgende bruk i landbruket:

Kobbersulfat
1. Den kobbersulfatoppløsning har en sterk baktericid virkning, og brukes hovedsakelig for å forhindre sykdommer som frukttrær, ris, poteter, og har gode resultater.
2. Kobber sulfat kan brukes til å drepe sopp, og Bordeaux blanding etter blanding med kalk vann, som et fungicid, som brukes til å kontrollere sopp på sitron, drue og andre avlinger for å forhindre at frukt og andre råtten.
3. fortynningsmiddel kan brukes for sterilisering i akvarier. Siden kobberioner er giftig for fisk, må mengden være strengt kontrollert. De fleste sopp kan drepes ved meget lave konsentrasjoner av kobbersulfat og E. coli kan reguleres.
4. Kobber sulfat er også et sporelement gjødsel som kan øke stabiliteten av klorofyll, forhindre klorofyll fra å bli ødelagt for tidlig, og fremme absorpsjon avling.
5. Det kan også brukes til å fjerne alger på rismarker og dammer.

Shijiazhuang Standard Chemicals Co., Ltd spesialiserer seg på produksjon og eksport av kobber sulfat, vil vi gi deg høy kvalitet og god service. Velkommen kunder til å forhandle.


Tidspunkt: May-05-2018
WhatsApp Online Chat!