Me pēhea te ki te whakarōpū pahuka i te ahi tupohe i kaihoko?

tupohe i āpiha pahuka i ahi ko te rauemi nui ahi whawhai, me he tika hoki te whānuitanga o ngā tono ngā. He maha ngā momo o te pahuka i ahi tupohe i āpiha. Kia whakamōhio ratou ki ahau ki a koutou.

ahi pahuka i tupohe i kaihoko

1. Classified mā te ranu i ōwehenga
Foam kaihoko whakanoatanga taea te wehea ki 1.5%, 3%, 6%, me te pera i runga i rite ki te rahi o te pahuka i wai i konatunatua ki te wai.
2. E ai ki te roha ōwehenga whakarōpū
Foam tupohe i māngai rite ki o ratou wa huka e taea te wehea ki pahuka i maha iti, pahuka i maha, me te pahuka i maha tiketike e toru ngā kāwai. Roha pahuka i ngā wā pahuka i whakanui iti tikanga iti iho i te 20 nga wa, te waenganui taurea pahuka i taurea pahuka i o te 20 ki te 200 nga wa, nui-puninga pahuka i tupohe i kaihoko, ko te tikanga i waenganui i te 200 ki te 1000 nga wa te ōwehenga roha.
3. Classified e āhuatanga whakamahi
pahuka i māngai tupohe i rite ki to ratou whakamahinga o ngā wāhi me ngā āhuatanga e taea te wehea ki Class te ahi pahuka i tupohe i māngai me āpiha Class B pahuka i ahi tupohe i, e taea te wehea Class B pahuka i te ahi tupohe i māngai ki te ahi pahuka i te wai-rewakore āpiha tupohe i (pērā i tupohe i āpiha pūmua pahuka i te ahi, Agent, "wai marama" pahuka i te ahi tupohe i kaihoko) me te tupohe i kaihoko waipiro-ātete pahuka i te ahi (rā-momo anti-wairewa ahi pahuka i tupohe i kaihoko).
4. E ai ki te kopu o waihanga pahuka i whakarōpūtanga
Foam āpiha tupohe i taea te wehea ki pūmua pahuka i me te waihanga ahi pahuka i kaihoko tupohe i. Tupohe i āpiha Pūmua momo pahuka i te ahi ngā noa pūmua ahi pahuka i tupohe i āpiha, āpiha köwhai pūmua pahuka i ahi tupohe i, köwhai pūmua pahuka i te ahi tupohe i āpiha kiriata-hanga, anti-whakarewa me te kiriata-hanga pūmua ahi pahuka i anti-whakarewa tupohe i āpiha; tupohe i āpiha waihanga ahi pahuka e te nuinga nui-taiepa ahi pahuka i tupohe i āpiha, High, reo me ngā wā iti pahuka i whānui ahi tupohe i kaihoko, te wai kiriata pahuka i ahi tupohe i kaihoko, ahi kiriata-hanga anti-wai-wairewa tupohe i kaihoko, Class te pahuka i te ahi .

Shijiazhuang Paerewa matū Co., mätanga LTD i te hanga me te kaweake o firefighting paura, ka hoatu e matou a koutou hua kounga teitei, me te mahi pai. kiritaki Nau mai ki te whiriwhiri.


wā Post: Sep-16-2016
WhatsApp Online Chat!