Mmetụta nke chloride Content na ndepụta mezuwo Zinc sulfate na Ya Product Quality

Zinc sulfate bụ otu n'ime Chọpụta ịnweta mmewere ogige, na ya àgwà dịkwa nnọọ mkpa maka oriri kwụsie ike. N'ihi na a ogologo oge, chloride ion bụ otu n'ime adịghị na zinc sulfate. Gịnị bụ ọdịnaya nke chloride ion na ngwaahịa mma nke zinc sulfate? Ka okwu gị n'okpuru ebe a.

q5

Na ot zinc sulfate chloride ion ọdịnaya bụ ihe na-erughị 2%, na ala chlorine zinc sulfate chloride ion ọdịnaya bụ ihe na-erughị 1%. Na-abawanye nke na chloride ion ọdịnaya, ndị agglomeration onu nke zinc sulphate ngwaahịa ga-agbanwe budata. Na zinc sulphate ngwaahịa na elu chloride ion ọdịnaya, ndị mmiri absorption ọnụego dị elu, na n'elu ga nwere oké njọ mmiri naputa, na fluidity bụ nnọọ ogbenye. Na zinc sulfate ngwaahịa na ala ion ọdịnaya, ndị mmiri absorption ọnụego bụ ala, a obere mmiri absorption onu na-egosi na n'elu, na ọbụna mmiri naputa eriri adịghị egosi. Ọ nwere ike na-hụrụ na larịị nke chloride ion na ndepụta ọkwa zinc sulfate ozugbo emetụta àgwà nke mbuaha ngwaahịa.

Shijiazhuang Standard Chemicals Co., LTD specializes na mmepụta na mbupụ nke zinc sulfate, anyị ga-enye gị elu àgwà ngwaahịa na magburu onwe ọrụ. Welcome ahịa kpakorita.


Post oge: Sep-05-2018
WhatsApp Online Chat!