Ang papel sa choline chloride sa feed

Choline chloride alyas itlog-enriched protina, bitamina B4, mao ang labing kaylap nga gigamit sa choline supplement sa feed industriya. Sa daghang feed sa mga tawo baba, choline chloride sagad nagtumong sa "choline". Ang choline chloride tubigon nga solusyon mahimong direkta sprayed sa feed, o mahimong loaded sa usa ka tanom nga carrier o sa usa ka silicon carrier sa pag-andam sa usa ka choline chloride sa tanom carrier powder o sa usa ka choline chloride carrier powder.

1342b2b18af3fa63cbf5f65581

Choline chloride adunay usa ka epekto sa pagpalambo sa pagtubo ug paglambo sa kahayopan ug mga manok, pagpauswag sa kalidad sa kalan-on ug sa mga itlog, ug pagkunhod feed konsumo. Kini adunay tulo ka mga operatiba gimbuhaton sa metabolismo ug sa pagtubo sa kahayupan ug mga manok: kini nakabig ngadto sa usa ka matam-is nga base ug naghatag og usa ka importante nga bahin sa lecithin. Kini pasundayag usa ka importante nga papel diha sa pagpugong sa krudo sacral sakit sa manok ug sa pagpugong sa pathogenic bacteria sa mga baboy; kini nagpasiugda tambok transport sa porma sa lecithin o pasundayag sa usa ka yawe nga papel sa pagpalambo sa atay tambok metabolismo; moapil sa nerve conduction.

Shijiazhuang Standard Kemikal Co., LTD specializes sa produksyon ug sa eksport sa choline chloride, kita sa paghatag kaninyo hatag-as nga kalidad nga mga produkto ug maayo kaayo nga pag-alagad. Welcome kustomer sa negosasyon.


Post panahon: Jul-03-2018
WhatsApp Online Chat!